Επικοινωνία

Πίψου 9, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ.54627

Τ: 2310 508034

F: 2310 508037

Πίψου 9, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ.54627

Τ: 2310 508034

F: 2310 508037

Εταιρεία

Αντικείμενο της IDS Ε.Π.Ε. είναι η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η εταιρεία IDS Consulting είναι εγκατεστημένη σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 300m2, επί της οδού Χρ.Πίψου 9, στην ολοένα αναπτυσσόμενή Δυτική είσοδο της  Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, το ανθρώπινο δυναμικό της IDS Consulting εργάζεται καθημερινά αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία των Νέων Τεχνολογιών. Βασικά μέρη της επαγγελματικής μας κουλτούρας είναι το ομαδικό πνεύμα καθώς και η ευελιξία και προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

 

Εγκαταστάσεις

Πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η IDS Consulting στοχεύει στη διαρκή αναβάθμιση των πόρων και των υποδομών. Το σύνολο των δραστηριοτήτων πραγματοποιείται στις σύγχρονες υποδομές των γραφείων μας.

 

Βασικά χαρακτηριστικά των υποδομών της IDS Consulting:

  • Θέσεις εργασίας με υψηλή αισθητική και εργονομία
  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ώστε να αξιοποιούνται πλήρως όλοι οι χώροι
  • Προδιαγραφές προσβασιμότητας
  • Αίθουσες συσκέψεων για να καλύπτονται οι ανάγκες των εργαζομένων και των συνεργατών
  • Μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον
  • Απαραίτητοι χώροι αναψυχής
  • Ενημερωμένη βιβλιοθήκη και ψηφιακές πηγές

 

Τεχνολογία

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανογραφικά συστήματα της IDS Consulting, ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες! Κατά τις δύο δεκαετίες λειτουργίας της IDS Consulting, υποστηρίζει τα σύνθετα και απαιτητικά έργα που αναλαμβάνουν οι ομάδες συμβούλων. Οι πολύπλευρες υπηρεσίες που προσφέρουμε, υποστηρίζονται μέσα από ένα άρτια οργανωμένο πληροφοριακό σύστημα, ενώ τεχνολογίες, όπως Cloud Computing και Office 365, εντάχθηκαν το 2022 στην IDS Consulting, που επενδύει διαρκώς και σε σταθερή βάση στις Νέες Τεχνολογίες.

Στόχος μας είναι όχι μόνο να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις αλλά και να ανοίγουμε δρόμο στο μέλλον!